OVER ONS

OVER ONS


Door samen onze kwaliteiten te bundelen ben je gegarandeerd van een compleet georganiseerde bootcamp. Tijdens onze bootcamptrips zorgen wij ervoor dat jij de focus kan leggen op je lichaam en geest.

Ali, de energieke trainer ademt sport. Momenteel is hij werkzaam bij David Loyd en City Bootcamp Utrecht en heeft ondertussen al meer dan 12 jaar ervaring in de sportwereld. Deze harde werker heeft in Utrecht de sportacademie afgerond en heeft vervolgens een specifieke Bootcamp opleiding gevolgd, een expert dus. Ali geniet van het les geven en door zijn enthousiasme en motivatie zorgt hij ervoor dat jij je doelen op sportief gebied gaat halen. Hij is van alle markten thuis, wekelijks geeft hij personal trainingen, bootcamps, conditietrainingen en nog veel meer. In zijn vrije tijd kan je hem vinden in de sportschool of op het voetbalveld.

Ali heeft veel kennis op het gebied van voeding en rust in relatie tot sporten. Met zijn tips sta je iedere dag weer fit bij een nieuwe bootcamp en hij blijft je motiveren zodat jij het beste uit jezelf gaat halen!

Tijdens de trip reist Ali met je mee, een professionele trainer met veel ervaring in het geven van bootcamps. Deze energieke trainer staat iedere dag voor jou klaar om de lessen te verzorgen. Hij zorgt er voor dat de bootcamps haalbaar zijn voor elk niveau en hij blijft je uitdagen met nieuwe trainingen, het wordt dus echt niet saai!

Oussama is het brein achter reisorganisatie Travel 2 Marrakech. Deze reisorganisatie is gespecialiseerd in het organiseren van op maat gemaakte groepsreizen naar Marrakech. In het bijzonder organiseert Travel 2 Marrakech sportreizen naar de rode stad. Afgelopen jaren hebben een tal van groepen gebruik gemaakt van zijn sportreizen. Oussama is een kei in het organiseren van reizen en alles wat daar bij komt kijken. Met zijn kennis van de reiswereld zorgt hij ervoor dat de bootcamptrip vlekkeloos verloopt.

WAT KUNNEN WIJ VOOR JOU BETEKENEN?


Wij bieden op maat gemaakte groepsreizen aan voor groepen die graag sportief bezig zijn. Denk bijvoorbeeld aan een bootcamptrip met collega’s of met je sportschool of met een willekeurige groep op bootcamptrip zodat je in Nederland fitter door het leven gaat. Wij verzorgen de bootcamp vanaf het begin tot aan het eind, echt alles is mogelijk!

Naast dat deze bootcamptrip zorgt voor ontspanning en een geweldige tijd met sportieve mensen om je heen biedt het nog meer voordelen. Met een groep actief bezig zijn op een locatie naar keuze is de ultieme teambuilding. De samenwerking en het groepsgevoel krijgt een enorme boost door samen deze ervaring aan te gaan. Je leert jezelf en de groep op een andere manier kennen dan dat je gewend bent, even uit die comfortzone!

Samen naar een locatie naar keuze om daar op de mooiste plekken van het land actief bezig te zijn is de ultieme teambuilding. De samenwerking binnen de groep zal groeien en het groepsgevoel krijgt een enorme boost, ook als jullie weer terug zijn in Nederland.

Meer weten? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Ga met ons in gesprek over de wensen, wij staan overal voor open en bij ons is alles mogelijk.


Daag jezelf uit en zoek je grenzen op

Haal meer uit jezelf om verder te komen

Stel doelen en wij helpen je om deze te behalen

Zorg voor je lichaam, geest en je gezondheid

SLUIT JE AAN!

Avontuurlijke bootcamps in binnen- en buitenland.

Informeer naar onze Trips en Trainingen.

TRIPS TRAININGEN
Neem contact op